Resultatliste i Ejendomsopslag

Resultatlisten består af nogle faner, og nogle tilhørende knapper som er tilknyttet den aktive fane.

Der kan oprettes nye faner, så der kan søges flere gange i samme kortsession.

Sammensætningen af kolonner under kortvinduet bestemmes af kortadministrator. Administrator bestemmer også, om der skal være en bestemt sortering, når det første søgeresultat vises i resultatlisten. Efterfølgende kan denne sortering ændres, hvis det ønskes, ved at klikke på den lille sorte pil til højre i kolonnenavnet. Pilen fremkommer når du holder musen hen over et kolonnenavn.

Læs mere om resultatlisten når fremsøger ejendomme

Læs mere om resultatlisten når du fremsøger beboere og virksomheder