Log ind

Administrator kan have opsat, at brugere skal logge ind på sider. Når du logger ind, kan du administrator have givet adgang til at se flere lag, opsat redigeringsmuligheder mm. Hvis du er logget ind kan du også have nogle egne lag liggende på din bruger. Disse lag skal ikke downloades, men ligger i NIRAS database. Se mere om egne lag Du kan også have workspaces liggende på din bruger, og så behøver du ikke downloade dem som zip-filer.

Administrator kan have givet dig et link til en oversigtsside, hvor du kan logge ind. Er det en oversigtsside, vil du få vist workspaces, som du har oploadet, sider som dit log in giver dig adgang til samt offentlige sider. Alternativt skal du logge ind når du starter en kortside eller når du står på kortsiden.

OBS: efter 5 fejlede logins vil din bruger blive deaktiveret. Kortadministrator kan lukke op for brugeren igen.

Login ved opstart

Det kan være opsat, at du skal logge ind når du åbner siden. så vil du blive mødt af nedenstående dialogboks. Du skal være opmærksom på, om det er en AD-bruger fra din systemadministrator eller om det er et Kortinfo login du har fået af din kortadministrator. Du skal nemlig klikke på den tilhørende knap, for at kunne logge ind. Har din administrator ikke købt mulighed for AD-login vil du få vist boksen til højre.

Administrator kan også have købt mulighed for Single Sign On. det betyder, at når du logger på din pc om morgenen, vil dette brugernavn blive ført med over til KortInfo, og du skal derfor kun logge ind 1 gang om dagen.

Login efter opstart af siden

Hvis log_ind_knap.jpg er vist på siden, er det muligt at logge ind på siden, og tilgå nogle personlige opsætninger.

Du vil blive mødt med samme dialogboks som vist ovenfor.

Se mere om oversigtssiden

Når der er logget ind, kan oplysninger om den enkelte bruger tilgås via den knap, hvor det aktuelle brugernavn står. Se hvilke oplysninger der kan ses under menupunktet "Opsætning"