Oversigtsside

Din kortudbyder kan have givet adgang til en oversigtsside hvor alle de kortsider der er offentligt tilgængeligt kan ses.

Siden er responsiv, så placeringen af ikoner kan være anderledes end vist på de nedenstående billeder.

Hvis der logges ind kan alle de sider der er offentligt tilgængeligt ses, brugerens egne workspaces og sider hvor brugeren har login til. Se mere om workspaces Oversigtssiden er inddelt i 4 kategorier.

er sider, der er de offentligt tilgængelige. Tallet i den blå boks er antallet af sider.

er sider, hvor brugeren har login til, eller hvor brugerens IP er tilladt. Tallet i den blå boks er antallet af sider.

er de workspaces brugeren har oprettet, når brugeren har været logget ind. Tallet i den blå boks er antallet af workspaces. (I denne mappe kan både manuelt og automatisk gemte workspaces ses)

Hvis brugeren har administratorrettigheder vil der desuden blive vist en mappe med "Skjulte sider".

Søgefunktion

Administrator kan have givet mulighed for at der kan søges i temaer, temabeskrivelser, tematræer og sidenavne.

OBS: søgningen er casesensitiv.

Når der indtastes et søgeord og klikkes enter fremkommer der en liste med resultater. Ikonerne foran tema/tematræ/sider beskriver om de er beliggende på skjulte sider, og om de er tændt fra start. Klikkes der på linket åbnes siden med det valgte tema tændt.

Klikkes der på pilen yderst til højre kan der fremkomme ekstra oplysninger såsom et lags signaturforklaring, temabeskrivelse side beskrivelse mm.

Oversigtsside lille format

Når oversigtssiden vises i et lille format ændrer menuerne sig en smule