Hent ekstra temaer ind i tematræ

Administrator kan også have sat tematræet op, så der kun er vist en del af de tilgængelige temaer. De andre kan hentes ind via temavælger_ki_16px.png. Her kan der også fjernes temaer fra lag-listen. Klikker du på knappen temavælger_ki_16px.png fremkommer nedenstående dialogboks.

Hvis du klikker på det enkelte lag kan du se en beskrivelse som administrator kan have sat op.

Hvis der er en markeringsboks foran mappe, kan alle lag i mappen hentes på én gang ved at sætte et flueben. Lagene tændes ikke automatisk i klienten, da det kan betyde en betydelig ventetid, hvis mappen indeholder rigtig mange landsdækkende lag.

I nedenstående eksempel vises først hele tematræet "Editering". Billede nr 2 viser at mappen "Enkelte temaer fra Miljøportalen" er blevet fjernet fra tematræet, ved at fjerne fluebenene i dialogboksen.

På den måde kan du selv tilføje og fjerne temaer fra tematræerne.