Fane Baggrundskort

I KortInfo er det muligt at opsætte flere forskellige baggrundkort. Hvis din administrator har benyttet sig af denne mulighed kan de findes nederst i ventre panel, som vist her neden for.

Klik på kortnavnet eller fluebenet ved det enkelte baggrundskort for at vælge det ønskede baggrundskort. Når du vælger et nyt, opdateres kortet automatisk.

Det baggrundkort med det grønne flueben er det der vises i kortet til højre. Det er din administrator der opsætter om der skal være en beskrivende tekst samt et eksempel på de enkelte baggrundkort.

Nederst i rækken af baggrundskort kan der ligge mapper med flere baggrundkort. Hvis mappen er lukket skal du klikke på for at åbne mappen.

Der kan være opsat mulighed for at kunne vælge et dobbelt baggrundskort. Læs mere om det dobbelte kort her