Fane Signaturer

Administrator kan have opsat et panel til højre for kortet, hvor du kan se Signaturforklaring, beskrivelse til det enkelte lag samt filtre. Administrator kan vælge om højrepanelet skal være åbent fra start. Hvis ikke, klik på åbn_højre_panel-_luk_venstre.jpg i øverste højre hjørne, så åbner panelet.

Oplysningerne i højre panel afhænger af de oplysninger, som administrator af kortet har opsat.

Administrator kan også have opsat ikoner i højre spalte for at hjælpe med at skille de enkelte faner fra hinanden. Nedenfor er vist et eksempel fra NIRAS demoside

Hvis der ikke er et højrepanel, eller hvis du ønsker at anvende en anden genvej kan du alternativt finde signaturforklaringerne, hvis du i venstre-panelet klikker på ikonerne, placeret efter lagnavnet.

Ikonet betyder, at der er en række funktioner opsat, herunder kan der være en signaturforklaring, vist med ikonet