Hop til

Administrator kan have givet dig mulighed for, at kunne hoppe imellem flere kortsider.

hop_til_knap.jpg Hvis denne knap er vist på siden, så er det muligt at hoppe mellem forskellige KortInfo-sider. Når du klikker på knappen får du vist en række kortsider, som det er muligt at hoppe til.

Klikker du på et lagnavn vil du åbne den pågældende kortside i samme fane. Klikker du derimod på den lille pil til højre, kan du vælge, om du vil åbne kortsiden i samme fane eller i en ny fane. OBS: Den nye kortside starter med samme zoom som du ser i dit oprindelige kortvindue.

Hvis du holder musen hen over et at kortene på listen, kan der fremkomme en beskrivende tekst. Administrator kan have opsat en tekst der beskriver, hvilken side du er ved at hoppe til.

Du skal være opmærksom på, at der kan være opsat sider, hvor du kun kan hoppe til, og det kan derfor ikke være sikkert, at du kan hoppe tilbage til dit oprindelige kort.