Målestokken

Klikker du på målestokken åbnes følgende dialogboks:

Her får du vist, hvilket koordinatsystem sidens kort vises i.

Du får også oplyst, hvilke koordinater dit centerpunkt i kortet har. Du kan skrive et nyt koordinatsæt og når du klikker vil KortInfo flytte kortvinduet til de nye centerkoordinater.

Du kan ændre kortets zoomniveau ved at vælge et zoomniveau i dropdown-listen. Du kan også skrive et nyt zoomniveau. Brug "." hvis du ønsker decimaler, anvender du et "," sletter KortInfo det, og i stedet for f.eks. 11,7 får du 117. KortInfo tilføjer (custom) til det ønskede zoomniveau og når du klikker zoomes kortet til det ønskede zoomniveau.

Læs mere om målestoksforhold og zoomniveauer

Sådan kan du få skjult din målestok