Genvejstaster

Det er muligt at anvende genvejstaster i KortInfo, også kendt som Hot keys.

Vi vil dog gøre opmærksom på, at anvendelsen af genvejstaster kan påvirkes af de programmer, der kører samtidig med internetbrowseren.

Der kan også være forskelle på, hvordan den enkelte browser tolker genvejstasterne, eller om de virker. Selve den type computer du sidder ved, kan også have nogle genveje kodet ind.

Vi anbefaler, at du anvender genvejstasterne, som aktiveres via det nummeriske tastatur (Numpad), da dette giver mindst chance for, at genvejstasterne anvendes af andre programmer.

Genveje til navigation via tastaturet

"crtl + left arrow" aktiverer naviger vest værktøjet

"crtl + up arrow" aktiverer naviger nord værktøjet

"crtl + right arrow" aktiverer naviger øst værktøjet

"crtl + down arrow" aktiverer naviger syd værktøjet

"crtl + home" flytter eksisterende kortcentrum mod sydøst

"crtl + end" flytter eksisterende kortcentrum mod nordøst

"crtl + page up" flytter eksisterende kortcentrum mod sydvest

"crtl + Page Up" flytter eksisterende kortcentrum mod nordvest

Genveje til funktioner via tastaturet

De nedenstående funktioner kan kaldes ved brug af henholdsvis "ctrl + shift + ..." eller "ctrl + alt + ..."

Kombinationen du skal bruge afhænger af, hvilke programmer du har og hvilken browser du arbejder i.

"... + b" åbner beskrivelser fanen

"... + c" kopierer kortbillede til udklipsholder

"... + g" åbner baggrundskort fanen

"... + h" aktiverer "Retur til start" værktøj, og zoomer kortet til startudsnittet

"... + l" åbner log vinduet

"... + m" starter måleværktøjet

"... + p" aktiverer panorerings værktøjet

"... + r" åbner redlining dialogen

"... + s" åbner signatur fanen

"... + t" åbner tema fanen

"... + u" åbner printdialogen

"... + w" gemmer workspace

Genveje via Numpad

De nedenstående funktioner kan kaldes ved brug af henholdsvis "ctrl + ..." eller "ctrl + shift + ..." eller "ctrl + alt + ..." Kombinationen du skal bruge afhænger af, hvilke programmer du har og hvilken browser du arbejder i.

"... + numpad 1" navigerer kortet mod sydvest

"... + numpad 2" navigerer kortet mod syd

"... + numpad 3" navigerer kortet mod sydøst

"... + numpad 4" navigerer kortet mod vest

"... + numpad 6" navigerer kortet mod øst

"... + numpad 7" navigerer kortet mod nordvest

"... + numpad 8" navigerer kortet mod nord

"... + numpad 9" navigerer kortet mod nordøst

"... + add" zoomer ind i kortet

"... + subtract" zoomer ud i kortet

"... + equal sign" zoomer ind i kortet (Kun i Internet Explorer)

"... + dash" zoomer ud i kortet (Kun i Internet Explorer)